bambus

Bambus w kosmetyce

  komentarze 0
Bambus to roślina o wszechstronnym zastosowaniu, która dotarła do Europy z odległej Azji, gdzie symbolizuje równowagę i dobre samopoczucie. Właściwości tej niezwykłej rośliny wykorzystuje się nie tylko w budownictwie, produkcji mebli czy w produktach spożywczych ale również w kosmetyce, gabinetach ...
NAJNOWSZE
skóra wrażliwa

Pielęgnacja skóry wrażliwej

  komentarze 5
PRACA
COSMOTEST - recenzje kosmetyków